Drik vin fra et Zalto glas – og få en forfriskende og forførende oplevelse

Er du glad for vin? Er du glad for gode oplevelser? Så er nøglen: Det rigtige vinglas. Vinglasset har en helt afgørende betydning for, om du får en god vinoplevelse eller ej. I denne artikel vil vi kigge på, hvorfor den østrigske vinglasproducent Zalto er det perfekte valg.

Zalto – når alt går op i en højere enhed

Stil, smag og klasse. Det er tre ting, der gerne skulle gå hånd i hånd. Livet er for kort til dårlige vinoplevelser. En god vin skal nydes i et godt glas. Og ikke bare hvilket som helst glas: Nej vi vil gerne præsentere dig for det bedste vinglas i verden: Zalto glasset. Krystal, klarhed, renhed, tyndt og funklende! Dette er alle ord, der beskriver Zalto vinglas. Når kun det bedste er godt nok. De østrigske vinglas er mundblæste og håndlavede af blyfri krystal, hvilket gør glassene ekstra tynde. De formår at frembringe den bedste smag i alle typer af drikke: Vin fra Bourgogne, Champagne og Bordeaux er perfekte i et Zalto glas.

Zalto Denk’art – når vinoplevelsen skabes

Med et Zalto glas i hånden oplever du med det samme en lethed og ’flyvende’ fornemmelse, da glasset vejer omkring 100 gram. Vinoplevelsen bliver til en æstetisk, eksklusiv og bemærkelsesværdig oplevelse, som du kan dele med dine venner og familie. Hvorfor købe en god vin, hvis vinglasset ikke kan frembringe de bedste nuancer og aromaer i vinen? Med Zalto glas kan du få en helskøbt oplevelse, hvor smag, stil og klasse går hånd i hånd i målet om at give dig den bedste vinsmag og den bedste vinoplevelse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *