Overblik, overskud og bedre økonomi

Revisorbogføringregnskab og lønadministration

Er du en ivrig iværksætter, der gerne vil vækste og skabe succes? Så kender du sikkert følelsen af frustration, irritation og manglende energi over de mere trivielle og tunge økonomiske og administrative opgaver. Et centralt dilemma for de fleste iværksættere er, hvornår det kan betale sig at ansætte en ny medarbejder. Man kan nemt blive grebet af ideen om, at man selv kan klare alle opgaver, så man sparer penge på en medarbejder. Når man selv klarer alle opgaver, så betyder det også, at man kan bruge tid på en række tunge administrative opgaver, der kan dræne én fuldstændig for energi. Der er en anden løsning end at ansætte en medarbejder: Køb ydelser hos en ekstern medarbejder. Denne løsning vil vi kigge nærmere på i denne artikel, så du forhåbentlig kan vækste bedst muligt.

Det økonomiske setup bliver lettere

Nogle af de mere tunge og trivieller opgaver ligger gerne inden for bogholderirevision og bogføring. Og det er hér, at du med fordel kan købe disse ydelser hos eksterne firmaer. Og det behøver ikke at være dyrt. Det er nærliggende at overveje, hvad koster en revisor enkeltmandsvirksomhed – og ofte ligger prisen på 1000 kr. i timen for en erfaren revisor. Pointen er, at en erfaren revisor ofte kan sætte hele det økonomiske setup én gang, og så kører det mere eller mindre automatisk.

En ekstern revisor kan ligeledes hjælpe dig med din virksomheds regnskab, således at dit ApS regnskab bliver korrekt og simpelt, så du kan spare en masse tid og ’bøvl’.

Lønadministration bliver til en leg

Når du skal til at udbetale løn enten til dig selv eller til nogle ansatte, så bliver det super væsentligt, at du har et løn system, der gør det nemt og enkelt at udskrive løn, uden at du skal være bekymret for, om du får gjort det rigtigt. Hér kan en ekstern CFO opsætte et system for dig, så det én gang for alle bliver sat korrekt op.

Der er altså et utal af fordele ved outsourcing, der kan gøre det nemmere at drive din virksomhed. Det vil eksempelvis være, at din virksomheds momsregnskab bliver nemmere og ikke mindst korrekt. CFO services bliver disse ydelser ofte kaldt, der altså i realiteten betyder, at du hyrer en ekstern finanschef, der klarer de trivielle økonomiske opgaverne for din virksomhed. En ekstern Finanschefen vil altså sige, at du får klaret opgaverne af en professionel. Din virksomheds økonomi bliver lettere og mere overskuelig.

Ledelsrapportering

Har du altid det fulde overblik over din virksomhed? Kender du til fulde din  virksomheds data? Og kan du drage værdi af disse data? De fleste virksomhedsejere kan ikke svare ’ja’ til dette, hvorfor vi gerne vil pointere, hvordan ledelsesrapporter kan skabe værdi for din virksomhed. Dette kaldes ofte performance management, hvilket i bund og grund betyder, at du får viden og indsigt i din virksomheds data, så du får mest mulig overblik over din virkomsheds data.

Ved at outsource økonomifunktion i din virksomhed så har du altså mulighed for at skabe et nemmere virksomhedssetup og skabe større profit i din virksomhed.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *